Di Sini Aku Bermula

10:54 PM Edit This 1 Comment »
start dari thun pertama aku cube mengaktifkan diri,
aku cube join program2 yg ada...

memule skali daripada minggu 3m,
aku msuk netball,
dari situ la aku bermule,ABG SHAH yg handle netball,
alhmdllah,dpat gak main untk kolej..
time kasih abg syah ( abg boy)

pastu, aku join biro sukan,
under ABG DIDI,
time ni la,dia bnyak tunjuk ajar,
ajak join program2 yg ada...
samapailah aku kenal jaksa2 n
kawan2 dari fakulti yg len...
(time kasih abg didi)

sampai la, dapat jd fc minggu mpp,
then kenal ngan junior2
ada yg kenal,ada yg xkenal..hihihi
best sangat...rase cam adik2 sndiri..

habis je minggu mmp,
hubungan aku ngan kwan2 kolej smakin akrab.

dan skang ni plak,
WANN ajak aku join kapreza plak.
xsangka diberi kepercayaan
jd timblan program "hari apresiasi Islam"
ingat nk join jd ajk2 biase je...
hihihi, berat tanggungjawab aku skang ni....
kene bnyak korban cuti...
(time kasih wann)

dalm perkmpungan, bnyak benda yg aku berlajar
time tu la, aku rase ya Allah ketinggalannye aku
sbb sbelum ni aku xpernh handle program mcmni.
just susun kursi meja sudeh...
dah pikul sndiri baru tahu, dan pasni
xbleh la komen je mjlis or program orang.
sbb dah tahu,bertapa susahnye nk wat satu program...

TP, walaucmne pun, aku rase seronok..
aku dapat belajar menguruskan tggjawab yg telah diberikan
time kasih kat kawan2 bnyk tunjuk ajar...

n time kasih kat ayah gak memahami aku....

1 comments:

wann said...

same2..hihi
byk lagi yg perlu kte blaja, terutama tntg berkawan..wlupun kte da ad ramai kawan, tp still kte xtau nk hndle perasaan kawan..kan kak?

p/s:cukuplah..xmo da keruhkan keadaan..

Friday, December 26, 2008

Di Sini Aku Bermula

Posted by ulfa at 10:54 PM
start dari thun pertama aku cube mengaktifkan diri,
aku cube join program2 yg ada...

memule skali daripada minggu 3m,
aku msuk netball,
dari situ la aku bermule,ABG SHAH yg handle netball,
alhmdllah,dpat gak main untk kolej..
time kasih abg syah ( abg boy)

pastu, aku join biro sukan,
under ABG DIDI,
time ni la,dia bnyak tunjuk ajar,
ajak join program2 yg ada...
samapailah aku kenal jaksa2 n
kawan2 dari fakulti yg len...
(time kasih abg didi)

sampai la, dapat jd fc minggu mpp,
then kenal ngan junior2
ada yg kenal,ada yg xkenal..hihihi
best sangat...rase cam adik2 sndiri..

habis je minggu mmp,
hubungan aku ngan kwan2 kolej smakin akrab.

dan skang ni plak,
WANN ajak aku join kapreza plak.
xsangka diberi kepercayaan
jd timblan program "hari apresiasi Islam"
ingat nk join jd ajk2 biase je...
hihihi, berat tanggungjawab aku skang ni....
kene bnyak korban cuti...
(time kasih wann)

dalm perkmpungan, bnyak benda yg aku berlajar
time tu la, aku rase ya Allah ketinggalannye aku
sbb sbelum ni aku xpernh handle program mcmni.
just susun kursi meja sudeh...
dah pikul sndiri baru tahu, dan pasni
xbleh la komen je mjlis or program orang.
sbb dah tahu,bertapa susahnye nk wat satu program...

TP, walaucmne pun, aku rase seronok..
aku dapat belajar menguruskan tggjawab yg telah diberikan
time kasih kat kawan2 bnyk tunjuk ajar...

n time kasih kat ayah gak memahami aku....

1 comments on "Di Sini Aku Bermula"

wann on December 27, 2008 at 9:09 AM said...

same2..hihi
byk lagi yg perlu kte blaja, terutama tntg berkawan..wlupun kte da ad ramai kawan, tp still kte xtau nk hndle perasaan kawan..kan kak?

p/s:cukuplah..xmo da keruhkan keadaan..