Jemput datang ya....

5:23 AM Edit This 7 Comments »
Sebelum ni sahabat-sahabat berteka -teki, bila majlis saya akan dilangsungkan,(cit...perasan je lebeh..lalalala) dan ada juga yang kecik ati, especially teman-teman ex-SMALQ....sori ye kengkwan....

sebenarnya bukan nk berahsia ape pun, saya just ingat status saya yang BARU bertunang pada waktu itu,  (09/01/2010), masih terlalu awal rasenya nak bagtau pasal majlis...so saya mengambil keputusan, untuk mendiamkan diri, tidak mengiakan dan tidak menidakkan (cewah....cam belajar kajian teks tafsir plak..hihihihi)

Memandangkan kad jemputan saya baru sampai pagi tadi dari KL,(panas lagi)... saya ambik kesempatan mengedar time taklimat praktikal td, lagipun inilah masenye sementara sume kawan-kwan PIPAQ  berkumpul....

klo diikutkan masih awal lagi kot nk anouns sekarang, sbb masih ada dalam sebulan lagi untuk majlis saya, tp sem hampir nk tamat, masing-masing bz ngan exam, pastu sahabat2 PIPAQ akan m'bzkan diri di sekolah praktikal masing2, termasuk la saya...so bagi mengelakkan sahabat-sahabat salah faham untuk sem depan, better saya edar dari sekarang juga sementara masih ada masa yang terluang.. kan...kan...kan...

Yang jauh dekat, harap2 sudi datang, kalau nk kad jemputan, jgan segan silu mintak saya or Encik Khairul Anwar Abas, jangan keliru dengan Anuar Mt lazim MPP kito tu, sbb ada yang salah faham, kata dengan Anwar Mt lazim pulok (sori YB, pinjam nama jap) ngeeeee...

trime kasih pada cik Diana kerana sudi tolong wat kad jemputan ni dengan harga yang sangat ekonomi!!!!!!agagagaga



Cover




Content


Kepada semua yang dikenali dan kawan-kawan Anwar, cousin saya yang di malaysia atau nun jauh di bumi anbiya', sume kwan2 sekolah, ex-tanwiriah, ex-SMALQ, ex-Maahad Johor, and kengkawan yang ada kat UKM ni, (warga PIPAQ, adik beradiks, kengkawan za'ba atau bukan za'ba serta sekalian dijemput hadir ke teratak saya pada 12/Jun/2010 :


POS 25 KG SG PULAI
84160 PARIT JAWA
MUAR JOHOR
MALAYSIA

time kasih........


7 comments:

Norlin Sabuti said...

insyaAllah ule...
tade aral melintang n diizinkan Allah, ak sampai la umah ko~~ ngeee~~~

farhanasumiran said...

sy nk kawen jugak la cmni!

hajar hairi said...

tahniah~ iA =)

amira said...

congrate...(^_^)

a z z a said...

upa..foto nak pkai ak x..?

ulfa said...

YUP!! itu satu kemestian..aku takut ko ada keje je time tu, pliz2...spacekan masa untuk aku time tu...aku nk ko setia dengan aku start dari nikah mlm tu sampe la mjlis keesokanye...hihihi

hood@sunny said...

huhu, kenapa sume kenduri kezen sume x dpt pegi??? T-T

balik mesia akhir 7 laaa~

apa2 pun, barakallahulakuma

Saturday, April 17, 2010

Jemput datang ya....

Posted by ulfa at 5:23 AM
Sebelum ni sahabat-sahabat berteka -teki, bila majlis saya akan dilangsungkan,(cit...perasan je lebeh..lalalala) dan ada juga yang kecik ati, especially teman-teman ex-SMALQ....sori ye kengkwan....

sebenarnya bukan nk berahsia ape pun, saya just ingat status saya yang BARU bertunang pada waktu itu,  (09/01/2010), masih terlalu awal rasenya nak bagtau pasal majlis...so saya mengambil keputusan, untuk mendiamkan diri, tidak mengiakan dan tidak menidakkan (cewah....cam belajar kajian teks tafsir plak..hihihihi)

Memandangkan kad jemputan saya baru sampai pagi tadi dari KL,(panas lagi)... saya ambik kesempatan mengedar time taklimat praktikal td, lagipun inilah masenye sementara sume kawan-kwan PIPAQ  berkumpul....

klo diikutkan masih awal lagi kot nk anouns sekarang, sbb masih ada dalam sebulan lagi untuk majlis saya, tp sem hampir nk tamat, masing-masing bz ngan exam, pastu sahabat2 PIPAQ akan m'bzkan diri di sekolah praktikal masing2, termasuk la saya...so bagi mengelakkan sahabat-sahabat salah faham untuk sem depan, better saya edar dari sekarang juga sementara masih ada masa yang terluang.. kan...kan...kan...

Yang jauh dekat, harap2 sudi datang, kalau nk kad jemputan, jgan segan silu mintak saya or Encik Khairul Anwar Abas, jangan keliru dengan Anuar Mt lazim MPP kito tu, sbb ada yang salah faham, kata dengan Anwar Mt lazim pulok (sori YB, pinjam nama jap) ngeeeee...

trime kasih pada cik Diana kerana sudi tolong wat kad jemputan ni dengan harga yang sangat ekonomi!!!!!!agagagaga



Cover




Content


Kepada semua yang dikenali dan kawan-kawan Anwar, cousin saya yang di malaysia atau nun jauh di bumi anbiya', sume kwan2 sekolah, ex-tanwiriah, ex-SMALQ, ex-Maahad Johor, and kengkawan yang ada kat UKM ni, (warga PIPAQ, adik beradiks, kengkawan za'ba atau bukan za'ba serta sekalian dijemput hadir ke teratak saya pada 12/Jun/2010 :


POS 25 KG SG PULAI
84160 PARIT JAWA
MUAR JOHOR
MALAYSIA

time kasih........


7 comments on "Jemput datang ya...."

Norlin Sabuti on April 17, 2010 at 8:35 AM said...

insyaAllah ule...
tade aral melintang n diizinkan Allah, ak sampai la umah ko~~ ngeee~~~

farhanasumiran on April 17, 2010 at 10:30 PM said...

sy nk kawen jugak la cmni!

hajar hairi on April 17, 2010 at 11:59 PM said...

tahniah~ iA =)

amira said...

congrate...(^_^)

a z z a on April 21, 2010 at 11:57 PM said...

upa..foto nak pkai ak x..?

ulfa on April 22, 2010 at 4:32 AM said...

YUP!! itu satu kemestian..aku takut ko ada keje je time tu, pliz2...spacekan masa untuk aku time tu...aku nk ko setia dengan aku start dari nikah mlm tu sampe la mjlis keesokanye...hihihi

hood@sunny on April 26, 2010 at 6:38 AM said...

huhu, kenapa sume kenduri kezen sume x dpt pegi??? T-T

balik mesia akhir 7 laaa~

apa2 pun, barakallahulakuma