ada apa dengan angka 6?

1:44 AM Edit This 3 Comments »
qabla zalik.....

tenggelam timbul-tenggelam timbul, itula kisahnye, sebenarnye xde ape isu yang menarik nk dikongsi kat blog ni, time ada je nk cerita time tu la baru nk menulis, time xde ape2, berhabuk dan bersaranglah ia.

mase awal2 wat blog  ni, ye la, excited nk membloging, macm2 nk cerita la kununnye, lame2 tengelam timbul la jadinye......(ok ulfa, cukup2 la berleter)  ok!





kembali pada tajuk asal.....

ada apa dengan no 6 atau six, atau ستة

bleh dikatakan no 6 ni agak sinonim dengan diri saya tp xbersangatan,
sampai sahabat saya kata " no 6 ni mesti ada kene mengena dengan diri saya"
ermmmmm, ye ke?

 

saya anak ke-6
lahir bulan 6
anak sedara ada 6 orang
(stakat ni)
no matrik 116565 (ada la gak angka 6 tu )

yang penting...
saya akan kawin bulan 6 ini...ouch


lalalalalala.....
ops....ada yg xtahu lagi saya nk kwin ?
ha.... ni la nk habaq ni..... memang cari masa nk habaq kat kwan2,
yang xtau tu jgan kecit ati naa......bukan xnk habaq
tp memang cari mase yang sesuai, rasenye dah sesuai la kot.....

insyallah kad jemputan akan menyusul.....



HAZA FAQAD......daaaaaaaaa....

3 comments:

wardah faqihah said...

baguih2

(^_^)


barakallahufi~


gud luck exam.


tata~ =p

hood@sunny said...

xkira2, walaupun x dpt pegi kenduri kawen ulfa, nak jugak kad jemputan kawen..

huhu..nk kawen dah ko ulfa??

ulfa said...

fatin: time kasih, good luck jua untuk fatin..

huda: bleh2, nanti saya upload dalm blog, kad jemputan xsiap lagi, cik diana yang design...hihihihi

percaya xpercaya, kene percaya gak ulfa bte mohd lamappanganro
dah nk kawin...huhuhu

Friday, April 9, 2010

ada apa dengan angka 6?

Posted by ulfa at 1:44 AM
qabla zalik.....

tenggelam timbul-tenggelam timbul, itula kisahnye, sebenarnye xde ape isu yang menarik nk dikongsi kat blog ni, time ada je nk cerita time tu la baru nk menulis, time xde ape2, berhabuk dan bersaranglah ia.

mase awal2 wat blog  ni, ye la, excited nk membloging, macm2 nk cerita la kununnye, lame2 tengelam timbul la jadinye......(ok ulfa, cukup2 la berleter)  ok!





kembali pada tajuk asal.....

ada apa dengan no 6 atau six, atau ستة

bleh dikatakan no 6 ni agak sinonim dengan diri saya tp xbersangatan,
sampai sahabat saya kata " no 6 ni mesti ada kene mengena dengan diri saya"
ermmmmm, ye ke?

 

saya anak ke-6
lahir bulan 6
anak sedara ada 6 orang
(stakat ni)
no matrik 116565 (ada la gak angka 6 tu )

yang penting...
saya akan kawin bulan 6 ini...ouch


lalalalalala.....
ops....ada yg xtahu lagi saya nk kwin ?
ha.... ni la nk habaq ni..... memang cari masa nk habaq kat kwan2,
yang xtau tu jgan kecit ati naa......bukan xnk habaq
tp memang cari mase yang sesuai, rasenye dah sesuai la kot.....

insyallah kad jemputan akan menyusul.....



HAZA FAQAD......daaaaaaaaa....

3 comments on "ada apa dengan angka 6?"

wardah faqihah on April 10, 2010 at 10:51 PM said...

baguih2

(^_^)


barakallahufi~


gud luck exam.


tata~ =p

hood@sunny on April 11, 2010 at 3:39 AM said...

xkira2, walaupun x dpt pegi kenduri kawen ulfa, nak jugak kad jemputan kawen..

huhu..nk kawen dah ko ulfa??

ulfa on April 11, 2010 at 4:09 AM said...

fatin: time kasih, good luck jua untuk fatin..

huda: bleh2, nanti saya upload dalm blog, kad jemputan xsiap lagi, cik diana yang design...hihihihi

percaya xpercaya, kene percaya gak ulfa bte mohd lamappanganro
dah nk kawin...huhuhu