to lann, wan....

9:40 AM Edit This 0 Comments »
wah masing2 nk tag name aku, dah la aku mls nk nk update blog, lagi la ngah ngntuk ni......xpe aku gagahkan diri gak..

LANN
1-stakat ni yg aku tahu dia lelaki...hihihihi
2- ank bungsu dari 4 orang adik beradik
3-duk kat johor same ngan aku tp dia jauh skit ar (parit maimun,dngar cite korea skang)
4-seorang yg agak pemalu
5- dulu xberani nk bersuara,tp skang da ada improvement la skit
6-seorang yg agak sensitif gak la
7- klo dia kecit ati dia xcakap,dia simpan sorang je ,tp tgok muke pun dah tahu.
8-emmmm ada rupe la gak(
ha, lan bace ni,abis la ,kembang trus)
9-suke tlong orang (bnyk gak tlong aku sblum program)
10-aku start rapat ngan dia, time perkampungan MMP.... (dia kata nama bapak aku pelik..peh xpuas ati la)

WANN
oleh kerana blog dia wana ijau,aku bg wana ijau,dia mcm minat ijau je..
1- seorang yg pendiam n acing2 macho
2-orang ganu (tu yg jd HOK FM) mane dapat ntah.
3-open minded
4-bleh bwak berbincang
5- perangai mcm bapak2 (ops....)
6- dulu dia lain,skang dia dah lain...ehm..
7- dah ada perancangan agk jauh,bgus2
8-klo jlan dia ajak aku..tgok bnge api, g mkan, tp dulu je la...
9-bdak fst
1u nk tag korng plak....
10- kenal dia time kapreza 2008, tp rapat time perkampungan kapreza
09

Aku nk tag korang plak..

Lan
Wann
Qud
Bibit
Fana
Dany
Nasir
Ismanto
Su
Ikin
Ajie

0 comments:

Wednesday, February 25, 2009

to lann, wan....

Posted by ulfa at 9:40 AM
wah masing2 nk tag name aku, dah la aku mls nk nk update blog, lagi la ngah ngntuk ni......xpe aku gagahkan diri gak..

LANN
1-stakat ni yg aku tahu dia lelaki...hihihihi
2- ank bungsu dari 4 orang adik beradik
3-duk kat johor same ngan aku tp dia jauh skit ar (parit maimun,dngar cite korea skang)
4-seorang yg agak pemalu
5- dulu xberani nk bersuara,tp skang da ada improvement la skit
6-seorang yg agak sensitif gak la
7- klo dia kecit ati dia xcakap,dia simpan sorang je ,tp tgok muke pun dah tahu.
8-emmmm ada rupe la gak(
ha, lan bace ni,abis la ,kembang trus)
9-suke tlong orang (bnyk gak tlong aku sblum program)
10-aku start rapat ngan dia, time perkampungan MMP.... (dia kata nama bapak aku pelik..peh xpuas ati la)

WANN
oleh kerana blog dia wana ijau,aku bg wana ijau,dia mcm minat ijau je..
1- seorang yg pendiam n acing2 macho
2-orang ganu (tu yg jd HOK FM) mane dapat ntah.
3-open minded
4-bleh bwak berbincang
5- perangai mcm bapak2 (ops....)
6- dulu dia lain,skang dia dah lain...ehm..
7- dah ada perancangan agk jauh,bgus2
8-klo jlan dia ajak aku..tgok bnge api, g mkan, tp dulu je la...
9-bdak fst
1u nk tag korng plak....
10- kenal dia time kapreza 2008, tp rapat time perkampungan kapreza
09

Aku nk tag korang plak..

Lan
Wann
Qud
Bibit
Fana
Dany
Nasir
Ismanto
Su
Ikin
Ajie

0 comments on "to lann, wan...."