Berat bebanku.....

8:24 AM Edit This 3 Comments »


Kepala aku sangat berat memikirkan banyk masalah, (xde la bnyk mane pun maslaah tu) sedang aku menaip assignment, hati aku resah dan xkeruan, mlas nk truskan, berkecamuk hati aku, akhirnye aku membuat keputusan post blog ni....
 

PAGI yg gelap kini sudah terang.......
Jam menunjukkan 9.45. janji kawan untuk disscustion kul 10.00, Masyaallh, aku bergegas untuk bersiap, nasib baik ada baju yang xperlu di iron hahaha (malas pnye ank dara). baru nk g toilet telifon aku berbunyi minta diangkat, Aigoo, aku pun menjawab pnggilan, sembang punye sembang, sampai la pkul 10.30, memang betul2 janji melayu betul la.... jam 11.45 baru sampi library, aku masuk library je, depa dah nk balik, ayooooo. aku suh diorang duduk2 dulu, bincang sat, bincang pnye bincang sampai la pkul 1 lebih...aku stay kat libry sampe pkul 4 lebih, memandangkan library akan tutup jam 5 ptang, otw g bustop, mate aku tertarik ngan kiosk jagung tu, aku pun membelinye,nyam2 sedap la gak, mungkin lapar kot....seharian xmkan nasi...huk2

SENJA menyinsing..
sampai bilik dalam keadaan letih, nk tido pun  mcm xelok plak, aku pun g membelek leptop, baca blog orang dan lain2. akhirnye aku rebah dia ats tilam yang empuk...agagagaga

MALAM sudah...
dah tido petang, ingat mlm ni nk stay up. assignment banyak sangat, aku duk susun jadual, tgok mane yg nk kene present dulu, nk settlekan ape yg terdahulu, ok, nk siapkan RHP dulu, sbb xbanyk keje sangat, aku ingat nk gune RPH yg sedia ada, Tp.... ada dalam pendrive yg menghilangkan diri, huk3 aku xpuas hati, cari gak, sume celah aku cari, tp xde gak...ehm, kene buat semula la tu....warggggghhhh.. malasnye nk wat semule, pendrive oh pendrive dimanakah kamu...lalallalala.

Sedang jari aku ligat menaip, seorang sahabat aku tanya pasal Program mlm keamanan tu, ehmmmm, aku baru xnk ingat dah pasal tu, tensen bile ingat semule, sedih malu dan pilu bile mengenangkanye. Program yg dah dirancang agk lama akhirnye...........tu yang trus xde mood nk wat assignment ni.....

BILA KU IMBAS LAGI..

Asalnye program tu 19 feb, ditangguhkan 1 mac, sbb ada beberapa perkara yang xdapt dielakan..lagipun masing bz ngan KAPREZA, tu dah dikire program besar, xdan nk wat sekali gus dalam minggu yang sama... aku pun call semula assistence sume artis yg terlibat pada malam tu, bgtau yg program tu ditangguh. nasib baik sumenye ok...

Minggu lepas, aku ada dngar2 yg konsert tu xjd, aku pun senyap je la, bnda yang xpasti,... 3 4 hari lepas, baru aku tahu memang xjd disbbkan beberapa masalah, adussss.... trus aku terfikir, ape la ku nk cakap ngan diorang ni, MALUNYE... ingat, abg epul( assistence muadz), abg razin mestica, sanggup datang bangi, nk bincang pasal konsert tu. tp last2 xjd,. Semalam aku gagahkan diri,(walaupun aku xgagah mane pun), susun ayat, nk cakap pasal pembatalan artis tu, huk2
gulp....nasib baik abg Razin (MESTICA & algibra), abg Fadzli (UNIC), abg Epul (MUADZ) kata OK, tp hakikatnye aku tahu K.O, ye la, mane xnye, berapa hari lagi baru nk bgtahu cancel, menyusahkan orang betul la..sori abg.Razin, abg epul, abg Fadzli, bukan niat nk mnyusahkan abg2 kalian. Harap2 after ni, kitorang bleh kerjasama ngan abg2 lagi. PEACE brother.......

Apa yg berlaku, banyak mengajar aku, penat lelah, pelbagai rintangan yg aku lalui bersama kawan-kawan yg aku sayangi, kami masing2 saling menyokong antara satu sama lain, harap berpanjangan Insyallh....sume krew kapreza, best sangat berkerja ngan diorang lagi senior....

**** just nk menaip n nak luahkan, penat simpan dalm kepala aku ni, sakit kepala dibuatnye...

3 comments:

wann said...

tu je?da ringan da kepala?

hehe

jgn tensen2..

farhanasumiran said...

huu...aku pun sdeh gak fa...

ainaaamira. said...

k.ulfa! hehe. adoii. jgn tension2 meyh. satu2 ok? :)

Saturday, February 28, 2009

Berat bebanku.....

Posted by ulfa at 8:24 AM


Kepala aku sangat berat memikirkan banyk masalah, (xde la bnyk mane pun maslaah tu) sedang aku menaip assignment, hati aku resah dan xkeruan, mlas nk truskan, berkecamuk hati aku, akhirnye aku membuat keputusan post blog ni....
 

PAGI yg gelap kini sudah terang.......
Jam menunjukkan 9.45. janji kawan untuk disscustion kul 10.00, Masyaallh, aku bergegas untuk bersiap, nasib baik ada baju yang xperlu di iron hahaha (malas pnye ank dara). baru nk g toilet telifon aku berbunyi minta diangkat, Aigoo, aku pun menjawab pnggilan, sembang punye sembang, sampai la pkul 10.30, memang betul2 janji melayu betul la.... jam 11.45 baru sampi library, aku masuk library je, depa dah nk balik, ayooooo. aku suh diorang duduk2 dulu, bincang sat, bincang pnye bincang sampai la pkul 1 lebih...aku stay kat libry sampe pkul 4 lebih, memandangkan library akan tutup jam 5 ptang, otw g bustop, mate aku tertarik ngan kiosk jagung tu, aku pun membelinye,nyam2 sedap la gak, mungkin lapar kot....seharian xmkan nasi...huk2

SENJA menyinsing..
sampai bilik dalam keadaan letih, nk tido pun  mcm xelok plak, aku pun g membelek leptop, baca blog orang dan lain2. akhirnye aku rebah dia ats tilam yang empuk...agagagaga

MALAM sudah...
dah tido petang, ingat mlm ni nk stay up. assignment banyak sangat, aku duk susun jadual, tgok mane yg nk kene present dulu, nk settlekan ape yg terdahulu, ok, nk siapkan RHP dulu, sbb xbanyk keje sangat, aku ingat nk gune RPH yg sedia ada, Tp.... ada dalam pendrive yg menghilangkan diri, huk3 aku xpuas hati, cari gak, sume celah aku cari, tp xde gak...ehm, kene buat semula la tu....warggggghhhh.. malasnye nk wat semule, pendrive oh pendrive dimanakah kamu...lalallalala.

Sedang jari aku ligat menaip, seorang sahabat aku tanya pasal Program mlm keamanan tu, ehmmmm, aku baru xnk ingat dah pasal tu, tensen bile ingat semule, sedih malu dan pilu bile mengenangkanye. Program yg dah dirancang agk lama akhirnye...........tu yang trus xde mood nk wat assignment ni.....

BILA KU IMBAS LAGI..

Asalnye program tu 19 feb, ditangguhkan 1 mac, sbb ada beberapa perkara yang xdapt dielakan..lagipun masing bz ngan KAPREZA, tu dah dikire program besar, xdan nk wat sekali gus dalam minggu yang sama... aku pun call semula assistence sume artis yg terlibat pada malam tu, bgtau yg program tu ditangguh. nasib baik sumenye ok...

Minggu lepas, aku ada dngar2 yg konsert tu xjd, aku pun senyap je la, bnda yang xpasti,... 3 4 hari lepas, baru aku tahu memang xjd disbbkan beberapa masalah, adussss.... trus aku terfikir, ape la ku nk cakap ngan diorang ni, MALUNYE... ingat, abg epul( assistence muadz), abg razin mestica, sanggup datang bangi, nk bincang pasal konsert tu. tp last2 xjd,. Semalam aku gagahkan diri,(walaupun aku xgagah mane pun), susun ayat, nk cakap pasal pembatalan artis tu, huk2
gulp....nasib baik abg Razin (MESTICA & algibra), abg Fadzli (UNIC), abg Epul (MUADZ) kata OK, tp hakikatnye aku tahu K.O, ye la, mane xnye, berapa hari lagi baru nk bgtahu cancel, menyusahkan orang betul la..sori abg.Razin, abg epul, abg Fadzli, bukan niat nk mnyusahkan abg2 kalian. Harap2 after ni, kitorang bleh kerjasama ngan abg2 lagi. PEACE brother.......

Apa yg berlaku, banyak mengajar aku, penat lelah, pelbagai rintangan yg aku lalui bersama kawan-kawan yg aku sayangi, kami masing2 saling menyokong antara satu sama lain, harap berpanjangan Insyallh....sume krew kapreza, best sangat berkerja ngan diorang lagi senior....

**** just nk menaip n nak luahkan, penat simpan dalm kepala aku ni, sakit kepala dibuatnye...

3 comments on "Berat bebanku....."

wann on February 28, 2009 at 3:31 PM said...

tu je?da ringan da kepala?

hehe

jgn tensen2..

farhanasumiran on March 1, 2009 at 1:30 PM said...

huu...aku pun sdeh gak fa...

ainaaamira. on March 6, 2009 at 7:37 AM said...

k.ulfa! hehe. adoii. jgn tension2 meyh. satu2 ok? :)