kini terlerai sudah......

2:31 AM Edit This 3 Comments »

Alhmdllh, akhirnya selesai juga program aku, wlaupun xberape nk menjadi, berteraburan, aku puas program ini berjalan juga,aku sangat menghargai coz diberi kepercayaan aku handle program ni walaupun just timbalan, yg dulu aku just susun kursi meja,kutip sampah yg langsung xda penglaman dalam berorganisasi,dapat juga aku menamatkan tugas yg telah diberikan padaku...

sangat berterima kasih kat sume ank buah, wlaupun rase2 ramai, tp time program xramai yg turun pun,penyelaras2 program, time kasih sesangat, banyk beri bantuan, kawan2 se- senior..(hahahaha pun boleh)bnyk bg sokongan diwaktu senang dan susah...ayat mcm skema la plak

aku dah nmpk ape kesalahan aku, aku yg langsung xde pengalaman dalam bab ni, sangt bnyk wat kesilpan, dalm otak aku zero!@#$#%$^&*()@#.... sbb tu la aku pnye program bnyk silap,xmnjadi, serius sangt bnyk...bnyk bnda perlu baiki...ehm maafkan aku kwan2, aku xdapat wat yg terbaik, bkan kata terbaik, tp aku makin menyusahkan korang,inilah kudrat aku,aku cube,cube dan terus cube wat sebaik yg mgkin,dan itulah hasilnye, itulah usaha aku.... aku akn muasabah diri dan memperbaiki diri aku ini.

aarini aku sngt puas.........., walaupun agak kalut, dalam kepuasan ada sedikit rasa sedih , beban, bersalah dan segalanya.......sume orang nk wat yg terbaik,xkire la dalm tugas or dalam persahabatan,camtu gak aku klo bleh nk sume orang selesa ngan aku,tp biasa la manusia xsempurna, ada je kesilapan,kadang2 xsengaja,kwan2 kapreza 09, klo sepanjang aku kenal korang or berkerja ngan korang dari dulu sampai la skang, mintk maaf klo ada wat silap,terlepas cakap...... , aku kene sedar, aku bkan hidup sorang kat dunia ni... aku kene pk orag lain pun ada perasaan jugak, aku xbleh pentingkan diri coz nanti xde org nk kwan kite.huk3

sbenarnye xde ape nk cakap pun, tp nk gak taip...xkire2

3 comments:

Azira Omar said...

em!
kak ulfa mintak maaf sbb pblisiti pun mst da byk affect u prog kak ulfa!
mintak maaf~
ajie pun xreti jugak.
mintak maaf kak ulfa.
bkn kak ulfa je.
abg acap. bonde. kak hajar. sume2 la.
mst sedih sbb publisiti byk mslh.
mintak maaf. :(

farhanasumiran said...

ulee~~~time kaseh bebyk...

ulfa said...

ala ajie, xde ape2 la,ok je la, xde affect ape2 pun, yg pnting program berjalan, time kasih banyk2 kat ajie...

Thursday, February 19, 2009

kini terlerai sudah......

Posted by ulfa at 2:31 AM

Alhmdllh, akhirnya selesai juga program aku, wlaupun xberape nk menjadi, berteraburan, aku puas program ini berjalan juga,aku sangat menghargai coz diberi kepercayaan aku handle program ni walaupun just timbalan, yg dulu aku just susun kursi meja,kutip sampah yg langsung xda penglaman dalam berorganisasi,dapat juga aku menamatkan tugas yg telah diberikan padaku...

sangat berterima kasih kat sume ank buah, wlaupun rase2 ramai, tp time program xramai yg turun pun,penyelaras2 program, time kasih sesangat, banyk beri bantuan, kawan2 se- senior..(hahahaha pun boleh)bnyk bg sokongan diwaktu senang dan susah...ayat mcm skema la plak

aku dah nmpk ape kesalahan aku, aku yg langsung xde pengalaman dalam bab ni, sangt bnyk wat kesilpan, dalm otak aku zero!@#$#%$^&*()@#.... sbb tu la aku pnye program bnyk silap,xmnjadi, serius sangt bnyk...bnyk bnda perlu baiki...ehm maafkan aku kwan2, aku xdapat wat yg terbaik, bkan kata terbaik, tp aku makin menyusahkan korang,inilah kudrat aku,aku cube,cube dan terus cube wat sebaik yg mgkin,dan itulah hasilnye, itulah usaha aku.... aku akn muasabah diri dan memperbaiki diri aku ini.

aarini aku sngt puas.........., walaupun agak kalut, dalam kepuasan ada sedikit rasa sedih , beban, bersalah dan segalanya.......sume orang nk wat yg terbaik,xkire la dalm tugas or dalam persahabatan,camtu gak aku klo bleh nk sume orang selesa ngan aku,tp biasa la manusia xsempurna, ada je kesilapan,kadang2 xsengaja,kwan2 kapreza 09, klo sepanjang aku kenal korang or berkerja ngan korang dari dulu sampai la skang, mintk maaf klo ada wat silap,terlepas cakap...... , aku kene sedar, aku bkan hidup sorang kat dunia ni... aku kene pk orag lain pun ada perasaan jugak, aku xbleh pentingkan diri coz nanti xde org nk kwan kite.huk3

sbenarnye xde ape nk cakap pun, tp nk gak taip...xkire2

3 comments on "kini terlerai sudah......"

Azira Omar on February 19, 2009 at 8:17 AM said...

em!
kak ulfa mintak maaf sbb pblisiti pun mst da byk affect u prog kak ulfa!
mintak maaf~
ajie pun xreti jugak.
mintak maaf kak ulfa.
bkn kak ulfa je.
abg acap. bonde. kak hajar. sume2 la.
mst sedih sbb publisiti byk mslh.
mintak maaf. :(

farhanasumiran on February 25, 2009 at 2:11 AM said...

ulee~~~time kaseh bebyk...

ulfa on April 9, 2009 at 8:17 AM said...

ala ajie, xde ape2 la,ok je la, xde affect ape2 pun, yg pnting program berjalan, time kasih banyk2 kat ajie...