pergi la kamu wahai pemalas.....

9:19 PM Edit This 6 Comments »

Semakin hari semakin menjadi, ape nk wat ni, kemalasan ku semakin bermaharaja, exam dah nak dekat, di mana semngat study ku???kemari la kamu, kemari lah, aku memerlukan mu.....

Hari demi hari, tido ku smakin lena, langsung tidak gentar di kala teman yang lain bertungkus lumus memerah otak, tp aku?  masih sayngkan tido yang tidak pernah puas, sedangkan tiada langsung persiapan untuk bertarung.....sampai bila kah?

kwan2, teman2, tolonglah aku, ape yang harus aku lakukan, kemalasan telah menguasai diriku, aku sering tewas pabila berhadapan dengan nafsu tido ku....

adus.....kemarilah kamu, kemane kau menghilang wahai sang rajin, aku sangat memerlukan mu di saat ini...


P/s: kwan2 bagi tips skit, tolong diriku mencari sang rajin.....

6 comments:

HaziratulQuds said...

ak x taw sang rajin kat ner.. aku blh tolong halau sang pemalas jer..
uish.. sang pemalas!!
shuh3.. gi jauh2.. ulee nak exm dah
=)

ulfa said...

huk2...pun boleh qud, time kasih halaukan sang pemalas, tp aku tetap mls gak la,sang pemlas ni terlalu sayang kat aku la, cane2?

Anonymous said...

"kekuatan x perlu ditunggu tapi harus dicari like kerajinan perlu diasah jgn dibiar"
from your friend...ccc2832

a z z a said...

ok what jd pemalas~ngeee^^

upa,follow den..

hood@sunny said...

whahha, tgh bermalas2an gak ni..
tp rajin melayari internet..
adesss

abb alhaiqal said...

malas x kan pergi klw uppa x pegi sekali..dua2 kene pergi..tp ke arah yg berlainan la..hi3.hope succes..ameen.

Friday, October 2, 2009

pergi la kamu wahai pemalas.....

Posted by ulfa at 9:19 PM

Semakin hari semakin menjadi, ape nk wat ni, kemalasan ku semakin bermaharaja, exam dah nak dekat, di mana semngat study ku???kemari la kamu, kemari lah, aku memerlukan mu.....

Hari demi hari, tido ku smakin lena, langsung tidak gentar di kala teman yang lain bertungkus lumus memerah otak, tp aku?  masih sayngkan tido yang tidak pernah puas, sedangkan tiada langsung persiapan untuk bertarung.....sampai bila kah?

kwan2, teman2, tolonglah aku, ape yang harus aku lakukan, kemalasan telah menguasai diriku, aku sering tewas pabila berhadapan dengan nafsu tido ku....

adus.....kemarilah kamu, kemane kau menghilang wahai sang rajin, aku sangat memerlukan mu di saat ini...


P/s: kwan2 bagi tips skit, tolong diriku mencari sang rajin.....

6 comments on "pergi la kamu wahai pemalas....."

HaziratulQuds on October 5, 2009 at 2:10 AM said...

ak x taw sang rajin kat ner.. aku blh tolong halau sang pemalas jer..
uish.. sang pemalas!!
shuh3.. gi jauh2.. ulee nak exm dah
=)

ulfa on October 5, 2009 at 2:54 AM said...

huk2...pun boleh qud, time kasih halaukan sang pemalas, tp aku tetap mls gak la,sang pemlas ni terlalu sayang kat aku la, cane2?

Anonymous said...

"kekuatan x perlu ditunggu tapi harus dicari like kerajinan perlu diasah jgn dibiar"
from your friend...ccc2832

a z z a on October 22, 2009 at 10:40 PM said...

ok what jd pemalas~ngeee^^

upa,follow den..

hood@sunny on November 13, 2009 at 9:48 PM said...

whahha, tgh bermalas2an gak ni..
tp rajin melayari internet..
adesss

abb alhaiqal on December 14, 2009 at 12:28 PM said...

malas x kan pergi klw uppa x pegi sekali..dua2 kene pergi..tp ke arah yg berlainan la..hi3.hope succes..ameen.