aid miladi to me....

8:20 AM Edit This 4 Comments »


Harini 1 jun 2009, saya genap 21 tahun, seumur hidup baru tahun ni saya dapat celebrate ngan kwan2. terharu sangat2, sebelum ni nk kata celebrate, xde la sangat, sbb bile 1 jun masti cuti, cuti sekolah la,cuti sem la, cuti agung la, bile kat umah, mak akan kata, sempena besday ni, puasa la.... huhuhuhu, baik mak.. tp tahun ni sy wat short sem, so time besday sy, sy bersama ngan kawan2ku di asrama...



Arini, saya xg kelas, sbb kepenatan selepas seharian berewang umah auntie kat johor. pas zhor, kwan2 ku serumah, (Sanah, Asmak dan Ain)telah plan sy nye party... ajak sy g makn luar, sy dngan laloknye, ikut jelah kemana diorang nk g, g bngunan pentadbiran,kononnye ada hal, pastu nmpk moto ain, cam pelik, tp ikutkan je, pastu kata ada cafe kat belakang tu.....sampai kat belkang...saya dah nmpak kepala ain,pelik, kenapa duk bawah pokok, ape kejadah pulak kawan aku sorang ni, pastu nmpk sorang lg... aigooo. saya berpatah balik, terkejut, malu, terharu, sume ada..huk2.. sy pun g la bwah pokok tu, mkn ape yang ada, seronok sesagt... thank kwan2

Mlm tu plak, celebrate skali lg ngan kembar kolej sy,wann,kami di gelar kembar sebab beza sehari ngan dia 2 jun..tu jah... xramai yang ada, 11 adik beradik kolej xdapt datang, ada 5 orang je, pape pun, trime kasih sangat2 kat sume kawan2........ and kawan2 yang wish besday,thanks a lot..



semoge hubungan persahabatan ini akan kekal hingga ke hujung nyawa..amin.....

to wan... HEPI BESDAY,
                AID MILAD..

                semoge menjadi ank yang soleh...
                semoge mendapat keredhaanNYA sntiasa.. amin..

4 comments:

wann said...

syukran..

sem0ga sentiasa kembar..

^_^

hajar hairi said...

hepy bezday
may long live n god bless u
semoga cepat kahwin~~
hehehe

Atiqah said...

happy belated birthday Ulfa..sorry sgt lmbt wish..1 hr je pun..hehe..x tau lak awk lahir bulan jun jgk..tiqah 24jun ni..huhu..kasi tau tu..pe pun semoga berada dalam redha Allah selalu..

ulfa said...

to a'ah:
syukran jazilan.... insyallh semoge kite sesame-sama dalam keredhaan allh sentisa..

to hajar:
time kasih hajar, ehem, salah tu, bkan aku je cepat kawin, ehem2,semoge kite same cepat kawin, amin,insyallh...huk2

to wan:
ishhhh... semstinya akan sntiasa kembar, pasni nk kawin pun bleh la hari yang same yek2....agagagaga

Monday, June 1, 2009

aid miladi to me....

Posted by ulfa at 8:20 AM


Harini 1 jun 2009, saya genap 21 tahun, seumur hidup baru tahun ni saya dapat celebrate ngan kwan2. terharu sangat2, sebelum ni nk kata celebrate, xde la sangat, sbb bile 1 jun masti cuti, cuti sekolah la,cuti sem la, cuti agung la, bile kat umah, mak akan kata, sempena besday ni, puasa la.... huhuhuhu, baik mak.. tp tahun ni sy wat short sem, so time besday sy, sy bersama ngan kawan2ku di asrama...



Arini, saya xg kelas, sbb kepenatan selepas seharian berewang umah auntie kat johor. pas zhor, kwan2 ku serumah, (Sanah, Asmak dan Ain)telah plan sy nye party... ajak sy g makn luar, sy dngan laloknye, ikut jelah kemana diorang nk g, g bngunan pentadbiran,kononnye ada hal, pastu nmpk moto ain, cam pelik, tp ikutkan je, pastu kata ada cafe kat belakang tu.....sampai kat belkang...saya dah nmpak kepala ain,pelik, kenapa duk bawah pokok, ape kejadah pulak kawan aku sorang ni, pastu nmpk sorang lg... aigooo. saya berpatah balik, terkejut, malu, terharu, sume ada..huk2.. sy pun g la bwah pokok tu, mkn ape yang ada, seronok sesagt... thank kwan2

Mlm tu plak, celebrate skali lg ngan kembar kolej sy,wann,kami di gelar kembar sebab beza sehari ngan dia 2 jun..tu jah... xramai yang ada, 11 adik beradik kolej xdapt datang, ada 5 orang je, pape pun, trime kasih sangat2 kat sume kawan2........ and kawan2 yang wish besday,thanks a lot..



semoge hubungan persahabatan ini akan kekal hingga ke hujung nyawa..amin.....

to wan... HEPI BESDAY,
                AID MILAD..

                semoge menjadi ank yang soleh...
                semoge mendapat keredhaanNYA sntiasa.. amin..

4 comments on "aid miladi to me...."

wann on June 1, 2009 at 9:43 AM said...

syukran..

sem0ga sentiasa kembar..

^_^

hajar hairi on June 1, 2009 at 5:11 PM said...

hepy bezday
may long live n god bless u
semoga cepat kahwin~~
hehehe

Atiqah on June 1, 2009 at 10:02 PM said...

happy belated birthday Ulfa..sorry sgt lmbt wish..1 hr je pun..hehe..x tau lak awk lahir bulan jun jgk..tiqah 24jun ni..huhu..kasi tau tu..pe pun semoga berada dalam redha Allah selalu..

ulfa on June 2, 2009 at 12:30 AM said...

to a'ah:
syukran jazilan.... insyallh semoge kite sesame-sama dalam keredhaan allh sentisa..

to hajar:
time kasih hajar, ehem, salah tu, bkan aku je cepat kawin, ehem2,semoge kite same cepat kawin, amin,insyallh...huk2

to wan:
ishhhh... semstinya akan sntiasa kembar, pasni nk kawin pun bleh la hari yang same yek2....agagagaga